Last news in Fakti

13 Април, 2022 13:30 1 831 4

Тухел: Разочарован съм, съдията се смееше с Карло Анчелоти след края на мача

  • челси-
  • томас тухел-
  • карло анчелоти-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • съдия

Както е известно, лондончани бяха елиминирани от „Лос Бланкос“ на 1/4-финалите в Шампионската лига след загуба у дома с 1:3 и победа с 3:2 на „Сантиаго Бернабеу“

Тухел: Разочарован съм, съдията се смееше с Карло Анчелоти след края на мача - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Челси Томас Тухел изрази сериозно недоволството си от поведението на главния съдия Шимон Марчиняк по време на вчерашния сблъсък между „сините“ и Реал Мадрид. Както е известно, лондончани бяха елиминирани от „Лос Бланкос“ на 1/4-финалите в Шампионската лига след загуба у дома с 1:3 и победа с 3:2 на „Сантиаго Бернабеу“.

Германецът упрекна съдията, че не е имал кураж да прегледа ситуацията с отменения гол на Маркос Алонсо и сам да вземе решение, а е прехвърлил отговорността на ВАР. Освен това Тухел е останал подразнен от това, че след последния съдийски сигнал Марчиняк се е смесел шумно в компанията на треньора на Реал Карло Анчелоти.

„Бях разочарован, че съдията се забавляваше с Карло след последния съдийски сигнал. Когато исках да отида и да му благодаря, той се смееше в компанията на треньора на съперника. Мисля, че моментът бе съвсем неподходящ за това, след като в продължение на 126 минути единият отбор е оставил сърцето си на терена. Моментът за това да се смееш с треньора на другия отбор беше лош. Казах му го“, каза раздразнения Тухел.

„Когато играеш срещу Реал Мадрид, не очакваш всеки да има нужния кураж. Почувствах го при някои решения в първия мач, а и в реванша. Не съм видял гола, но съм супер разочарован, че съдията не отиде да провери сам ситуацията. Би трябвало той да поеме отговорността, а не да оставя решението на някой, който стои в един стол и е изолиран от това, което се случва на терена“, заяви още Тухел.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тухел е прав

    8 8 Отговор
    Голът на англичаните бе съвсем редовен. Съдиите от край време свирят за Реал. А този поляк е боклук, поляците са бедни хорица и се е продал нещастникът.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 А гола на

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тухел е прав":

    Рюдигер, какъв ъглов имаше, след като топката излезе в аут, а не в корнер. Мача го гледах на полска тв и коментатора се изсмя на решението на съдията.
  • 3 Такива са правилата

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тухел е прав":

    И трябва да се спазват, особено в спрорта. Нарушение е ако случайно топката попада в ръката на нападател, щото докосването му изважда топката на добра позиция за голов удар. Ако неволно се случи на защитна позиция не се счита за нарушение, щото играчът отбранява, а не атакува противковата врата.
  • 4 5432

    2 0 Отговор
    Нук става въпрос за етични балкански тип хора като сърбина.