Last news in Fakti

13 Април, 2022 18:30 739 0

Манчестър Юнайтед ще представи Ерик тен Хаг веднага след края на шампионата в Ередивизие

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • аякс

Нидерландецът проведе дълги и мъчителни преговори с „червените дяволи“

Манчестър Юнайтед ще представи Ерик тен Хаг веднага след края на шампионата в Ередивизие - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед изглежда най-накрая си намери нов постоянен мениджър в лицето на Ерик тен Хаг или поне това твърди авторитетното издание The Athletic.

Нидерландецът е договорил всички подробности по 4-годишния си контракт, като единствената причина новината да не е официална е фактът, че шампионатът в Нидерландия не е приключил.

Тен Хаг се е прицелил в титлата и Купата с Аякс. Именно идната неделя той ще изведе тима си във финала срещу ПСВ, а, що се отнася до Ередивизие, разликата между двата тима е 4 точки 5 кръга преди края, така че там ще е не по-малко интересно.

От друга страна Юнайтед има една-единствена цел с Ралф Рангник в момента и тя е класиране в топ 4 на английската Висша лига. Проблемът обаче е, че клубът изостава с 6 точки от Тотнъм, а пред него са още Арсенал и Уест Хям.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА