Last news in Fakti

14 Април, 2022 12:25 548 1

Арсенал разследва фенове

  • арсенал-
  • фенове-
  • хомофобски скандал-
  • разследване-
  • висша лига

Арсенал трябва да предлага безопасна и приятна среда за всички, а ние искаме да сме ясни, че всякакъв вид дискриминационни обиди няма да бъдат приети добре от нашия клуб

Арсенал разследва фенове - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал разследва инцидент, свързан с хомофобски скандирания, отправени по време на домакинската загуба от Брайтън с 1:2 в събота в среща от 32-ия кръг на Висшата лига. От клуба обявиха, че двама привърженици са отстранени от стадиона заради обиди.

„Арсенал трябва да предлага безопасна и приятна среда за всички, а ние искаме да сме ясни, че всякакъв вид дискриминационни обиди няма да бъдат приети добре от нашия клуб“, информираха от лагера на лондончани.

„Инцидентът се разследва и ще бъдат взети строги мерки срещу нарушителите“, добавиха от клуба.

Подобен инцидент имаше и по време на домакинството на Брайтън срещу Арсенал през октомври. Провинилият се тогава привърженик получи забрана да посещава стадиона на Брайтън.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.