Last news in Fakti

13 Април, 2022 11:29 1 141 10

Фенове на ЦСКА: Призоваваме клуба да не приема оставката на Стойчо Младенов

  • цска-
  • фенове-
  • стойчо младенов-
  • футбол-
  • гриша ганчев-
  • оставка

Нашата организация подкрепя Екзекутора и смята, че с правилна организация нещата могат да се получат

Фенове на ЦСКА: Призоваваме клуба да не приема оставката на Стойчо Младенов - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на ЦСКА от фракцията „Offenders“ излязоха със специален призив към ръководството на клуба. Привържениците поискаха управата на „армейците“ да не приема оставката, която треньорът Стойчо Младенов вчера подаде навръх 65-ия си рожден ден след победата с 2:0 над Славия в първи полуфинал за купата на България.

„Призоваваме клуба да не приема оставката на Стойчо Младенов като старши треньор. Нашата организация подкрепя Екзекутора и смята, че с правилна организация нещата могат да се получат. ЦСКА е над всичко и всички и няма място за задкулисни игрички!“, написаха от фенската структура на профила си във „Фейсбук“.

В коментарите под публикацията привържениците на „червените“ също изразяват подкрепата си към Стойчо Младенов. Един от тях призовава главният собственик на ЦСКА да спре да се гаври с клуба, легендите и феновете.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джуджето от Микре

    4 13 Отговор
    Дреме ми на малкия за торпедото!

    Коментиран от #9

  • 2 Мим

    9 8 Отговор
    Какво призовавате за този мушеник,тя оставката отдавна му е дадена...
  • 3 Гриша Ганчев

    6 7 Отговор
    Дал съм 50 млн.лв. за 6 години, а Стойчо иска да купува играчи, да договаря трансфери и условия по договори за селекция от 3-4 млн.лв. през м. май и м. юни 2022! Как да стане?
  • 4 Тройчо Екзекутора

    5 9 Отговор
    Верно екзекутирах с два равни мача Царско село и Локо Сф, а и 2х 2-0 загуби в Пловдив - пак екзекуции! Това са 10 точки, не е шега! Разград водят с 12 точки и тях ще ги екзекутирам!

    Коментиран от #5

  • 5 Второ място

    3 9 Отговор

    До коментар #4 от "Тройчо Екзекутора":

    Ти гледай второто място да не екзекутираш, че идват мачове с Левски и Лудогорец.
  • 6 Мнение

    6 2 Отговор
    ЦСКА е име в Еропейския футбол!
    Стойчо и Гришата милеят за ЦСКА!
    Аз смятам, че тъкмо отбора се сработи и пак раздяла с треньора.
    Раздялата с треньорите стана "ЕМБЛЕМА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ".
    Просто времето е такова!!!
    Николай Хайтов е казал: Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

    Коментиран от #7

  • 7 Евроидиот

    3 8 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Името на Литекс София в Европа е Евроидиот.
  • 8 некой

    2 8 Отговор
    ТЕА СА ЛУДИ ! ПЪРВО НЕ СТЕ цска , АФТЕНТИЧНОТО , ИСТЪРПЯЛО НЕХАЙСТВОТО НА "мъника" И ФАЛИТА НА ОТБОРА СА ЦСКА1948 г. ! ДРУГОТО Е ПРОСТО Т И Р Е В НИЩОТО !ДОРИ ГИ НЕМА НА КАРТАТА ! ДОРИ НЕ СА ЧЕРВЕНИ А ЧЕРНИ , КАТО РИТНИ-ТОПКОВЦИТЕ-РЪГБИСТИ ! НЕМА МАЧ , ДА НЕ ИЗГОНЯТ 1-2 МА БАРАБАР С тренерчето ! АЙДЕ СЕ СКРИЙТЕ , НЕМАТЕ СРАМ ! ПФУ !
  • 9 ЦСКА

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Джуджето от Микре":

    При Стойчо ЦСКА записа най-слабата си пролет за последните 10 години. Футболистите са същите, които биха Хърватите от Риека и Витория Пилзен, но след подготовка проведена от Любо Пенев. Есента Стойчо каза че няма нужда от селекция, че с тези футболисти ще гради отбор и че след проведена от него подготовка отбора ще е още по-силен пролетта!
  • 10 Пфу.........

    0 0 Отговор
    Ето,заради такива разбирачи подкрепящи тоя палячо Младенов няма публика по стадионите.Тоя комисионер,който никога не е виновен за нищо и си мени приказките както му е удобно ли да подкрепям?Жалка работа....Любо Пенев направи я тоя смешник съсипа отбора.Да си взема любимия Янко ВилдсШута и да се маха,докато не е станало по лошо.