Last news in Fakti

14 Април, 2022 16:00 716 2

Фенербахче преговаря с бившия селекционер на Германия

  • йоаким льов-
  • фенербахче-
  • германия

Германецът веднъж вече бе част от ръководството на клуба

Фенербахче преговаря с бившия селекционер на Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият национален селекционер на Германия - Йоаким Льов, води преговори за завръщане към треньорската професия, като информацията на DPA е, че той е в контакт с турския Фенербахче.

Германецът прекара вече една година в клуба през сезон 1998/99, но най-добрите му години в професията бяха именно в „Бундестима“, където през 2014 г. вдигна Световната купа.

„Фенерите“ водят битка за второто място в турската Суперлига този сезон, но амбициите на клуба винаги са били за шампионската титла. По тази причина от администрацията са твърдо решени да си намерят високопрофилен треньор, който да върне славата на 19-кратните шампиони. Титлата не е пристигала на стадион „Шюкрю Сарачоглу“ от 2013/14 г. насам.

В момента Льов е безработен, откакто освободи поста си в Германия след изминалото Европейско първенство, слагайки край на 15-годишния си престой в отбора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    0 1 Отговор
    Тоя става само за главен ибрикчи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.