Last news in Fakti

21 Април, 2022 21:46 3 502 3

Тайсън Фюри е работил в продължение на години с най-търсения мафиот на планетата

  • тайсън фюри-
  • даниел кинахън-
  • бокс-
  • спорт-
  • мафиот

За глава на Даниел Кинахън е обявена сума от $5 млн. долара

Тайсън Фюри е работил в продължение на години с най-търсения мафиот на планетата - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри е в гореща професионална връзка с най-търсения мафиот на планетата Даниел Кинахън. Ирландският нарко и оръжеен лорд е издирван от американското правителство.

За неговата глава е обявена сума от $5 млн. долара.

Циганския крал е работил в продължение на години с Кинахън. Гангстерът е преговарял от името на Фюри за най-скъпоплатените мачове в кариерата на боксьора, показа документално видео на youtube канала Спортната джунгла.

В него промоутърите Еди Хърн, Боб Аръм и треньорът Бен Дейвисън потвърждават за връзката между боксьора и наркодилъра.

Как Тайсън Фюри се оплете в лъжи? Колко е близък с Даниел Кинахън? Какви ще са последствията за Фюри? Как ще се отрази напрежението преди съботния мач за световната титла в тежка категория срещу Дилиън Уайт и това ли е причината за отказването на Циганския крал, вижте в цялото видео на youtube канала Спортната джунгла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 име

    2 0 Отговор
    Къв е тоя улигoфрен, чието видео сте лепнали да гледаме? Добре, че ютуб може да се гледа на два пъти по-висока скорост, че ще забравим за какво става дума докато стигнем до лукума за кинахан и фюри на края на 16-та минута. И Фюри не излъга за нищо, в отговор на въпроса "Как ще опишете отношенията си с Кинахан?", той казва, че Кинахан е голям фен на бокса. Кой може да докаже че това е лъжа? Да е казал че няма или не е имал отношения с него?