Last news in Fakti

22 Април, 2022 15:32 7 243 2

Съперникът на „Кобрата“: Никога няма да тръгна за нокаут срещу такъв опонент (ВИДЕО)

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • джери форест

Американецът е спечелил по такъв начин 20 от 26-те си битки до момента

Съперникът на „Кобрата“: Никога няма да тръгна за нокаут срещу такъв опонент (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Американецът Джери Форест не планира да се хвърля за нокаут срещу Кубрат Пулев, въпреки реномето си на един от добрите нокаутьори в тежката дивизия. Това научихме от интервюто му за подкаста „Спортната джунгла“.

Никога не бих тръгнал за нокаут срещу боксьор, като Кубрат Пулев. Не съм някакъв перко. Ще съм доволен, ако стигна до победата със съдийско решение, стига да е категорично“, каза „Слъгър“.

Левичарят не е в най-добрата си серия от мачове в момента. В мачовете си срещу Майкъл Хънтър и Жилей Занг записа равенства, а преди това Карлос Такъм го победи в Лас Вегас.

„Кобрата“ междувременно не се е качвал на боксовия ринг от загубата срещу Антъни Джошуа през 2020 г., но все пак показа, че е в добра форма след появата си в бойния триад.

Мачът е насрочен за 14 май, като една от подгряващите срещи за битката между Сергей Ковальов и Тервел Пулев. Предстои и спортната комисия в Ингълууд да потвърди двубоя, защото Атлетическата комисия в Ню Йорк все още не е възстановила правата на Форест след мача му с Хънтър през миналия декември.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кико

    5 1 Отговор
    Само така - респект за Кобрата!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.