Last news in Fakti

26 Април, 2022 15:02 922 1

Слабак от Испания иска бивш нападател на Манчестър Юнайтед

  • одион игало-
  • манчестър сити-
  • ал-хилал-
  • хетафе

Таранът за кратко носеше головете на „Олд Трафорд“

Слабак от Испания иска бивш нападател на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Един от опашкарите в испанската Примера Дивизион - Хетафе, планира да привлече бившия централен нападател на Манчестър Юнайтед - Одион Игало, според Sky Sports.

32-годишният таран прекара кратък период под наем на „Олд Трафорд“, разписвайки се на 5 пъти най-вече от резервната скамейка за „червените дяволи“.

В момента нигериецът е част от арабския Ал-Хилал, където блести от януари насам. В 13 мача той има 12 гола и 1 асистенция.

Треньорът Кике Санчез Флорес се завърна наскоро в Хетафе, за да помогне на клуба отново да се спаси от изпадане в Сегунда. Двамата с Игало дори имаха възможност да работят заедно в английския Уотфорд, където централният нападател изгради и името си на класен голаджия.

Договорът на играча е до 2023 г., което означава, че „каталунците“ ще трябва да платят известна трансферна сума за него, ако искат през следващата кампания да им помогне в поредната борба за оцеляване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!!!!!!

    0 0 Отговор
    Слабак ама са по добри от нашите първи три отбора взети заедно в класацията.