Last news in Fakti

27 Април, 2022 13:02 2 728 2

Промоутърът на Фюри за амбициите за реванш на Уайт: И аз исках среща с Джулия Робъртс, но не би

  • тайсън фюри-
  • дилиан уайт-
  • франк уорън-
  • бокс-
  • wbc-
  • джулия робъртс

Франк Уорън охлади амбициите на „Събирача на трупове“

Промоутърът на Фюри за амбициите за реванш на Уайт: И аз исках среща с Джулия Робъртс, но не би - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри нокаутира поредния си голям опонент в лицето на Дилиан Уайт през изминалия уикенд, но скоро след мача противникът му протестира за бутане при решителния ъпъркът, като настоя за реванш. Промоутърът на „Циганския крал“ - Франк Уорън, побърза да охлади амбициите на „Събирача на трупове“ в шеговит тон.

Уайт иска реванш? На младини и аз исках среща с Джулия Робъртс, но тя така и не се състоя“, каза боксовият мениджър пред ESPN.

Фюри междувременно обяви, че се оттегля от бокса, както многократно е правел в миналото, но в същото време заговори за „исторически двубой“ срещу Франсис Нгану. Очаква се двамата да се боксират в началото на 2023 г., за да направят пряко съревнование между шампионите в тежка категория на WBC и UFC.

Съпругата на Тайсън - Парис Фюри, пък обяви, че той ще се бие отново, ако получи предложение за обединяване на всички шампионски пояси в дивизията. Това означава, че веднага след реванша между Олександър Усик и Антъни Джошуа можем да очакваме новини в тази посока.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    7 0 Отговор
    Уайт си събра собствения труп и каза чао.Този не можа да остане на едно място след тупалката в главата беше като заклан петел
  • 2 Професора

    3 0 Отговор
    Аз предвиждам Джойс нокаутира Паркър