28 Април, 2022 19:15 2 233 5

Фюри категоричен: Приключих! Защо да продължавам?

  • тайсън фюри-
  • фюри-
  • циганския крал-
  • отказване от бокса

"Боксът е много опасен спорт. Може да те свалят с един удар, както видяхме в събота, един нещастен удар и може повече да не се изправиш", каза най-добрият боксьор на нашето съвремие

Фюри категоричен: Приключих! Защо да продължавам? - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс - Тайсън Фюри, потвърди, че слага край на кариерата си.

"Казвам ви истината, само истината и нищо друго освен истината - приключих. Както е казал великият римски лидер - винаги ще има с кого да се биеш. Кога е достатъчно? Щастлив съм, здрав съм, все още съм с акъла си, все още мога да говоря. Имам красива жена, шест деца, имам безброй пояси, много пари, успехи, слава, популярност - защо да продължавам? Боксът е много опасен спорт. Може да те свалят с един удар, както видяхме в събота, един нещастен удар и може повече да не се изправиш", каза Циганския крал.

"Приключвам, докато съм на върха. Ще бъде едва вторият боксьор в историята на тежка категория, който приключва като непобеден световен шампион. Много съм щастлив от това, което постигнах. Не си заслужава. Имам да отглеждам четири малки деца и две по-големи. От десет години обикалям света, за да се боксирам. Кога ще отделя време да бъда баща, съпруг, брат, син? Имам нужда от време за себе си. Дадох всичко от себе си, в бокса съм от 20 години, 14 в професионалния", заяви още Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Топч0

    30 1 Отговор
    Много правилно!!! Живей си хубаво ЖИВОТА!!!
  • 2 Гоуст

    5 3 Отговор
    Прав е ама човешката алчност е безгранична. Ще му предложат 30-40 млн за един мач и отново ще се бие

    Коментиран от #3

  • 3 kkk

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гоуст":

    Тцъ, тоя лично го познавам от над 10 години и НИКОГА големите пари не са му били цел. Евентуално може би ще го изкушат с мач за обединяване на всички пояси, но САМО ако ще се бие с опушеният- ако Усик си защити титлите мач за обединяване няма да има...

    Коментиран от #4

  • 4 Иванчо l-ви

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "kkk":

    Еееее, предай му много поздрави като се срещнете следващият път (щом го познаваш лично).
  • 5 Раданч Татлъту

    7 0 Отговор
    Фюри е великан!Бъди щастлив шампионе!👍👍👍