Last news in Fakti

28 Април, 2022 08:02 1 514 0

Унай Емери: Ливърпул ще страда повече в Испания

  • унай емери-
  • ливърпул-
  • виляреал-
  • шампионска лига

Наставникът на Виляреал вярва, че отборът му има сили за обрат

Унай Емери: Ливърпул ще страда повече в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Виляреал отстъпи с 2:0 на Ливърпул в първия полуфинален мач от Шампионската лига, като в хода на двубоя старши-треньорът на испанците - Унай Емери, заложи на изцяло дефанзивна тактика, която в даден момент се пропука, за да остави прекалено малки шансовете на клуба му за класиране напред. Той обаче смята, че в реванша играта ще е съвсем различна от показаното на „Анфийлд“.

Много важно е да променим нещо следващата седмица у дома. Може би по тактиката. Мисля, че те ще страдат повече след седмица в нашия дом“, каза Емери по време на пресконференцията след мача, цитиран от Sky Sports.

Той призна, че англичаните са спечелили заслужено с оглед играта си, а резултатът определено е лош за неговия тим.

На 3 май двата отбора ще сложат точка на съревнованието си, но този път „жълтата подводница“ ще може да разчита на по-сериозна подкрепа от своите привърженици на „Ел Мадригал“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА