Last news in Fakti

29 Април, 2022 23:32 2 092 3

39-годишният Салпаров: Чувствам се, като 20-годишен

  • теодор салпаров-
  • хебър пазарджик

Либерото на Хебър иска да продължава с волейбола, докато гори по този начин в играта

39-годишният Салпаров: Чувствам се, като 20-годишен - 1
Снимка: БГНЕС

Теодор Салпаров безспорно е един от най-успешните посрещачи в историята на родния волейбол, а фактът, че вече е на 39 години никак не го притеснява. Той дори се чувства, като 20-годишен младеж в разгара на своята кариера.

Не знам колко време още ще играя на най-високо ниво, трудно е да кажа, но ще го правя, докато горя в играта. Играе ми се все повече и повече. С цената на някои усилия важно е как си подготвен физически и затова най-важна е работата във фитнеса. По-добър технически няма да стана, дори и да спя в залата. Но ако съм на ниво, мога да играя като 20-годишен. А разликата е, че преди 20 години трябваше да правя по 3 метра плонж за някоя топка, а сега вече съм там без плонж. Това е на базата на опита“, каза либерото пред „Тема Спорт“.

За втори път в своята кариера Салпаров завършва един цял сезон без допусната загуба, след като с екипа на Хебър Пазарджик вдигна трофея в родната Суперволей в началото на седмицата. Той признава, че сега му е било по-трудно от сезон 2010/11 с екипа на ЦСКА, защото в момента в шампионата има повече конкуренция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сатана Z

    1 0 Отговор
    Теди е пич та дрънка,но на табла е слабичък.