Last news in Fakti

26 Май, 2013 14:02 1 877 1

Ариен Робен: Вече не съм загубеняк

  • ариен робен-
  • шампионска лига-
  • байерн
Ариен Робен: Вече не съм загубеняк - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

„Чувството беше специално. Не исках да бъде запомнен като загубеняк за поколенията”, каза Ариен Робен, авторът на победния гол на Байерн в Шампионската лига. Неговият отбор победи с 2:1 Борусия (Дортмунд) и спечели за пети път „Лигата на богатите”.

Холандецът отнесе много критики за представянето си на финала през 2012 година, когато Байерн загуби от Челси. Той изпусна дузпа в продълженията, което се оказа и от решаващо значение за крайния изход от срещата.

„Когато завършиш на второ място, усещаш, че нещо не е наред. Важно е да се печелят трофеи. Ние много силно искахме да победим тази година и го постигнахме, заслужено. Трудно е да се опише с думи какво е да си победител в Шампионската лига. Това е нещо специално”, каза 29-годишният полузащитник.

Двубоят на „Уембли” се развиваше добре за тима от Мюнхен, който поведе чрез Манджукич в 60-ата минута. Борусия изравни от дузпа малко по-късно чрез Гюндоан. И когато всички очакваха продължения, Робен реализира минута преди края на редовното време.

„Когато вкарах, не знаех точно коя минута е. След това погледнах и си казах – това може да е края на интригата. Чувството е уникално. Няма съмнение – това е най-великата вечер в живота ми”, завърши Ариен Робен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Heinrich

    0 0 Отговор
    Е,вече не си,ако забравим предния сезон......