Last news in Fakti

30 Април, 2022 16:32 1 079 3

„Канарчетата“ ще играят за рекордна премия, ако спечелят на „Герена“

  • ботев пловдив-
  • левски

Залогът е място в топ 4 на шампионата

„Канарчетата“ ще играят за рекордна премия, ако спечелят на „Герена“ - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев Пловдив гостува днес на Левски в най-важния мач за сезона пред пловдивския тим. Залогът е класиране за Лигата на конференциите, а по тази причина ръководството е решила да предложи рекордна за сезона премия на играчите, ако донесат у дома трите точки, пише родният таблоид „Мач Телеграф“ без да навлиза в конкретика, цитиран от Topsport.

„Канарчетата“ в исторически план не се наслаждават на особени успехи, когато гостуват на „сините“, но в настоящата ситуация отборът е фаворит с оглед аванса от 6 точки в класирането.

Евентуален успех за Ботев ще реши практически спора за третото място, но при загуба Левски ще продължи с възходящата форма и психологическото предимство ще е на негова страна.

Мачът е днес (30 април) от 17:30 часа, като се очаква на трибуните да се съберат над 7-8 хил. зрители.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    УМНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ФЕДЕРАЦИЯТА : ДНЕС ФК "ЛЕВСКИ " -ЩЕ ЗАГУБИ -МАЧА !!!!!! И ТАКА ПО "СОЛОМОНОМСКИ " ФЕДЕРАЦИЯТА НАРЕЖДА : ЧАМПИОН ; ЦСКА -ЕВРОПА ; "ЛЕВСКИ " С КУПАТА -ЕВРОПА ;" БОТЕВ" -- КЛАСИРАН -ЕВРОГЛИСТ---СЪС СТАДИОН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Дъ бест

    0 2 Отговор
    Дай боже
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Те пък направо го спечелиха хаха