Last news in Fakti

30 Април, 2022 15:17 2 583 2

Лорен Симпсън показа упражнението, което съжалява, че е рекламирала в Instagram (ВИДЕО)

  • лорен симпсън-
  • фитнес

Фитнес инструкторката осъзнава, че целта му е само, за да изглежда готино в социалните мрежи

Смит машината е един от любимите уреди на инфлуенсърките, които се занимават с фитнес, просто защото някои упражнения изглеждат супер готино пред камера, но далеч не са толкова полезно за тялото. Любимата ни фитнес инструкторка Лорен Симпсън развенчава един от митовете, на който самата тя се е доверила през 2017 г.

Упражнението представлява избутване на фиксирания лост с крака във въздуха, докато тялото е легнало на земята. Целта е да натовари бедрата и мускулите на задните части, но резултатът е по-скоро болки в кръста и коленете.

Симпсън препоръчва момичетата да използват повече лег пресата, защото при нея са гарантирани някои ключови елементи в името на здравето и по-ползотворното натоварване на целевите мускулни групи. Там е достатъчно да не отлепяме дупе от седалката и да се придържаме към максимум 90° ъгъл на коленете.

Все по-често в социалните мрежи срещаме фитнес маниаци, които разбиват догмата, че в залата трябва да се работи много, като съветват хората да работят умно. Подкрепяме с две ръце!


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    5 0 Отговор
    Така се стяга плодницата и детеродният орган
  • 2 ле ле

    5 0 Отговор
    давайте повече такива глупости...отколкото за война..