Last news in Fakti

27 Май, 2013 12:39 2 341 0

Със сълзи на очите Неймар каза „сбогом“ на Сантос

  • неймар-
  • сантос-
  • сълзи
Със сълзи на очите Неймар каза „сбогом“ на Сантос - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Със сълзи на очите бразилската звезда Неймар каза „сбогом“ на Сантос в последния си мач за тима. По време на изпълнението на химна 21-годишният нападател се разчуства, знаейки, че след броени дни ще подпише с Барселона.

Неймар обяви през уикенда, че ще продължи кариерата си в Каталуния и ще подпише 5-годишен договор с шампионите на Испания.  Въпреки това раздялата със Сантон не бе лесна за бразилеца, който изигра няколко впечатляващи сезона с клуба от Южна Бразилия.

Техничният играч е продукт на школата на клуба, с който той изживя прекрасни моменти. Сантос завърши наравно 0:0 срещу Фламенго.

„За мен ще е голяма чест да играя с Лионел Меси“, сподели Неймар.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА