Last news in Fakti

10 Май, 2022 09:50 1 394 0

Още един клуб се нареди на опашката за звездата на Лудогорец

  • кирил десподов-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • аз алкмаар

Кирил Десподов е попаднал в радара на АЗ Алкмаар

Още един клуб се нареди на опашката за звездата на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Още един клуб се нареди на опашката за звездата на Лудогорец Кирил Десподов. Крилото е попаднал в радара на АЗ Алкмаар. Два кръга преди края на сезона в Нидерландия отборът е в групата, която ще играе плейофи за Лигата на конференциите. Клубът иска да се подсили с флангови футболисти за новия сезон и се е поинтересувал от възможността за привличане на родния национал.

Както е известно, медиите в Гърция обявиха, че Десподов е желан и от Олимпиакос, както и от шотландкия гранд Глазгоу Рейнджърс.

Според запознати ръководството на Лудогорец е поставило цена от 4 милиона евро на фланговия футболист. Той бе привлечен от Каляри, а освен това навън игра и за Щурм (Грац). През сезон 2020/21 крилото бе първо под наем при разградчани от тима от Серия "А", а после "орлите" откупиха правата му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА