Last news in Fakti

11 Май, 2022 00:03 2 181 3

Ливърпул отново прехвърли топката с напрежението в ръцете на Манчестър Сити

  • астън вила-
  • ливърпул

Астън Вила не успя да спре „мърсисайдци“, както преди няколко дни стори Тотнъм

Астън Вила и Ливърпул завършиха 1:2 след изиграването на отложения мач от 33 кръг на английската Висша лига, като така „мърсисайдци“ се изравниха по точки с Манчестър Сити, макар и с малко по-лоша голова разлика от „гражданите“.

Дъглас Луиз откри резултата още в 3' за „виланите“, но само след още толкова Жоел Матип изравни за неудоволствие на домакинските фенове.

Фабиньо се контузи в средата на полувремето, като това може да се окаже сериозен проблем, защото бразилецът може да пропусне финала за ФА Къп срещу Челси през уикенда.

След почивката Садио Мане спечели трите точки за своя тим в 65', а това изнерви допълнително играчите на Стивън Джерард, които на няколко пъти пофлиртуваха с червения картон, но им се размина.

Астън Вила остава просто да доиграе сезона за собствената си чест, макар и формално да имаш шанс да финишира на всяко едно от местата между 8 и 16.

Ливърпул пък ще гледа с особен интерес гостуването на Манчестър Сити на терена на Уувърхамптън в сряда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 0 Отговор
    Единственото, което се прехвърлят са парите на баламите от сметката в Бахамите от сметката в Бермудите. Още Август се редят английските шампионати.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.