Last news in Fakti

11 Май, 2022 10:10 1 452 2

Лионел Меси замина за Саудитска Арабия

  • псж-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • саудитска арабия

Той публикува снимка на профила си в Инстаграм, на която се вижда как се наслаждава на залеза на яхта в Червено море

Лионел Меси замина за Саудитска Арабия - 1
Снимка: Instagram

Нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси замина на почивка в Саудитска Арабия. Аржентинецът се възползва от няколкото свободни дни в календара и реши да се отдаде на релакс далеч от Европа, заедно със своя съотборник Леандро Паредес. Той публикува снимка на профила си в Инстаграм, на която се вижда как се наслаждава на залеза на яхта в Червено море.

ПСЖ има само два останали мача до края на сезона, но те са без особено значение, след като тимът си осигури титлата в Лига 1. Така че няма да е изненада, ако Меси не вземе участие в никой от тях.

Публикация, споделена от Leo Messi (@leomessi)

34-годишният аржентинец записа противоречив първи сезон с екипа на парижани след трансфера си от Барселона миналото лято. Показателите му не са лоши, като той има 9 гола и 13 асистенции в 32 мача във всички турнири. Те обаче са далеч от стандартите, с които бяхме свикнали в последните години.

Както вече стана дума, ПСЖ си осигури титлата в Лига 1, но отборът отново не успя да изпълни голямата си цел, а именно да спечели Шампионската лига, след като бе отстранен от Реал Мадрид още на 1/8-финала.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    1 1 Отговор
    Меси се оказа медиен балон.