29 Май, 2013 16:57 1 806 0

Петков си пускал мустаци за мача с Левски

  • петков-
  • левски-
  • славия-
  • батков-
  • мустаци-
  • стефанов
Петков си пускал мустаци за мача с Левски - 1
Снимка: БГНЕС
Велислав Вуцов остава треньор на Славия. Това обяви президентът на "белите" Венцеслав Стефанов. Той добави, че голяма част от сегашните футболисти на "белите" ще си тръгнат от клуба. Стефанов направи и любопитно разкритие, като заяви, че Георги Петков е искал да си пусне мустак за мача с Левски по подобие на Тодор Батков и така да излезе на терена срещу сините
 
„Вили остава начело на отбора. Наистина, ще се разделим с доста футболисти. На някой им изтичат договорите, на други ги прекратихме. Ще вземем попълнения от България, както и 3-4 качествени футболисти от чужбина“, заяви Венци.
 
„За изминалия сезон поставям оценка среден 3. Обиден съм на футболистите, че не можахме да зарадваме привържениците на Славия за 100-годишнината. Надявам се да успеем да променим най-вече мисленето на играчите“, добави Стефанов.
 
Той сподели още, че Георги Петков е искал да си пусне мустак за мача с Левски и така да излезе на терена срещу сините.
 
"От Левски съм обиден най-много на Мариян Христов, той отправяше смъртни заплахи срещу Гошо Петков веднага след мача. Това момче забрави, как е ял бял хляб в Славия, ние го направихме човек. Когато дойде в София, прескачаше трамвайните релси, а публиката искаше да го изгоним“, завърши Венци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА