Last news in Fakti

11 Май, 2022 18:02 2 221 0

Най-скъпоценният играч на Лайпциг е в трансферните списъци на Челси, Милан, Ман Юнайтед и Барселона

  • кристофър нкунку-
  • ред бул лайпциг-
  • милан-
  • челси-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед

Французинът определено привлече погледите към себе си през този сезон

Най-скъпоценният играч на Лайпциг е в трансферните списъци на Челси, Милан, Ман Юнайтед и Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Кристофър Нкунку съвсем скоро може да се озове в друг отбор, след като изигра един наистина впечатляващ сезон с екипа на Ред Бул Лайпциг, в който вкара 34 гола и даде 19 асистенции. Френското издание L'Equipe твърди, че с играта си той е попаднал в трансферните списъци на Челси, Милан, Манчестър Юнайтед и Барселона.

24-годишният офанзивен халф обаче е изключително скъп към днешна дата, а финансовото състояние на всеки един от тези тимове е под въпрос в момента. Transfermarkt го оценява на €65 млн., но при подобна конкуренция сумата може да набъбне доста над това.

Нкунку има договор с „биковете“ до 2024 г., така че там едва ли ще бързат да го разкарат. И все пак ще е интересно да видим дали ще остане още или ще предпочете да направи следващата крачка в развитието си, след като в ПСЖ не бе оценен толкова дълго време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА