12 Май, 2022 11:02 819 1

Джорджо Киелини: Записах невероятни 10 години, надявам се, че съм оставил нещо

  • ювентус-
  • джорджо киелини-
  • футбол-
  • купа на италия-
  • интер

Щастлив съм, че си тръгвам на такова високо ниво

Джорджо Киелини: Записах невероятни 10 години, надявам се, че съм оставил нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Ювентус - Джорджо Киелини, сподели горчилката от загубения финал за Купата на Италия. "Старата госпожа" отстъпи на Интер с 2:4, след като допуснаха обрат.

"Съжалявам. Има огорчение, защото мислехме, че ще спечелим, но трябва да приемем, че Интер спечели всички директни сблъсъци. Гневът от загубата в три от четири мача с Интер, надявам се, ни дава необходимия характер за следващия сезон. Това е път на растеж", заяви Киелини.

"Ясно е, че нещо не е наред, казахме го и през последните дни. Далеч сме от най-силния отбор в директните мачове. Трябва да направим по-широк анализ. На този отбор му липсва нещо, но вярвам, че Алегри е точният човек, който да наложи точното ДНК. Този отбор не може да приеме да завърши и следващия сезон без трофей."

"Важно е да си наясно с процеса на подмладяване. Записах невероятни десет години. Направих всичко, което можах. Надявам се, че съм оставил нещо. В понеделник ще се сбогувам със стадиона, предавам щафетата на младите. Щастлив съм, че си тръгвам на такова високо ниво. Аз ще бъда най-големият фен, той остава в мен и не може да се изтрие", заяви Киелини.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.