Last news in Fakti

13 Май, 2022 16:32 1 003 2

Българин е номиниран за „Щангист на годината“ в Европа

  • карлос насар-
  • щанги

Той е в конкуренцията на още 9 атлети в силовата дисциплина

Българин е номиниран за „Щангист на годината“ в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Карлос Насар е един от най-добрите щангисти в света, а фактът, че е българин дава поводи за гордост на мнозина. Сега дори е възможно неговите почитатели да го подкрепят в гласуването за „Щангист на годината“ за 2021 г., организирано от Европейската федерация по вдигане на тежести (EWF).

Насар е в конкуренцията на Стефан Бартломей от Полша, Брикен Каля от Албания, Симон Мартиросян от Армения, Антонино Пицолато от Италия, Артурс Плесниекс от Литва, Марин Робу от Молдова, Лаша Талазадзе от Грузия и Мирко Зани от Италия.

Гласуването протича ТУК! Нека демонстрираме любовта си към нашето момче и страхотната година, която изпрати в щангите.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо Сф1956

    2 1 Отговор
    Феновете от гр. Червен бряг поздравляват своя съгражданин Карлос, с пожелание да стане пръв в класацията за "Щангист на годината"
  • 2 Пуфи

    1 0 Отговор
    Друса яко допинг