17 Май, 2022 17:02 1 045 2

Алън Пардю изкарва по €30 хил. на месец в ЦСКА

  • алън пардю-
  • цска

Британецът изглежда се възползва максимално от реномето си

Алън Пардю изкарва по €30 хил. на месец в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Британският специалист Алън Пардю изглежда е най-високоплатенипят треньор в родния футбол. Родното спортно издание „Тема Спорт“ публикува днес информацията, че той се е споразумял да води тима срещу €30 хил. на месец.

Бившият наставник на Уест Хям и Нюкасъл пое юздите в клуба, след като Стойчо Младенов напусна със скандал. Той трябваше да е временно решение на въпроса, но след това стана ясно, че ще води „армейците“ до края на сезона и дори през следващия.

Резултатите обаче на терена не удовлетворяват никого на този етап. „Червените“ едва се добраха до финала за Купата на България, където изгубиха безславно от Левски, а в шампионата надпреварата приключи още преди пристигането му и продължи в същия вял дух.

Появиха се редица призиви за оставката на Пардю сред феновете и медийните анализатори, но при подобна заплата ще е трудно той сам да си тръгне.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фактъ

    1 0 Отговор
    Заслужава си ги .