Last news in Fakti

17 Май, 2022 20:47 925 1

Радостин Василев с новини за тенис турнира Sofia Open

  • sofia open-
  • радостин василев

Спортният министър публикува разчет на сумите, които отделните федерации получават от държавата

Радостин Василев с новини за тенис турнира Sofia Open - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният министър - Радостин Василев, публикува днес в социалните мрежи данни за финансирането на отделните спортни федерации от държава, като една от важните новини е, че тенис турнирът Sofia Open ще се състои по план.

Около 500 хил. лв. ще получи Българската федерация по тенис, за да организира състезанието, което е част от сериите ATP 250.

Най-сериозно финансира от държавата се оказва междувременно, че получава Българската федерация по борба - над 3,7 млн. лв.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Абе Радостинчо, от теб слушаме само глупости и никакво действие, я покажи какви дела си завел от името на мс към някой, ако едни дела ви ги спира Гешев, то делата заведени от министерството къде са. Ясно е, че си изпълни това за което те назначиха Ганчев и Слави, да се построи стадиона на литекс, но поне се скрий и не ни говори глупости, че си страшно компрометиран.