Last news in Fakti

18 Май, 2022 17:13 2 949 4

Ето на коя федерация отне лиценза спортният министър

  • радостин василев-
  • министерство на спорта-
  • автомобилна федерация на българия-
  • министър на спорта-
  • спорт

Това се случва във връзка с множество сигнали, отнасящи се до нарушения от страна на Автомобилната федерация на България

Ето на коя федерация отне лиценза спортният министър - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев издаде заповед, с която отне лиценза на Автомобилната федерация на България. Това се случва във връзка с множество сигнали, отнасящи се до нарушения от страна на спортната федерация.

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев издаде Заповед № РД-09-393/18.05.2022 г., с която ММС отнема безсрочен спортен лиценз № 1, издаден на Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност “Автомобилна федерация на България”.

Заповедта на министър Василев е издадена на основание чл. 24, ал. 1, т. 2, предл. 1 от Закона за физическото възпитание и спорта и въз основа на Протокол № 1 от 06.04.2022 г. и Протокол № 2 от 16.05.2022 г. от работата на Комисията по лицензиране и регистриране.

Във връзка с подадени множество сигнали, отнасящи се до нарушения от страна на спортни федерации, Комисията по лицензиране и регистриране продължава своята работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    13 4 Отговор
    Най-сетне някой започна да работи...
  • 2 Генади

    6 1 Отговор
    Да го дадат на каруцарите!
  • 3 Процент

    2 6 Отговор
    Мафията превзема държавата. Който не е послушен го режат. Да се готви биатлона, шаха, футболът, художествената гимнастика и т. н. Ако не отчиташ процент на Г Ганчев си заминаваш това е положението.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.