Last news in Fakti

18 Май, 2022 15:36 1 339 5

Левски готви сериозен трансфер - връща Жоазиньо на "Герена"

  • левски-
  • футбол-
  • жоазиньо

През този сезон футболистът е изиграл 20 мача за Сочи и е отбелязал 3 гола

Левски готви сериозен трансфер - връща Жоазиньо на "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Левски готви сериозен трансфер. "Сините" водят разговори с Жоазиньо за завръщането му на "Герена", научи Gong.bg. В момента бразилецът е играч на Сочи, но договорът му изтича през месец юни. Според непотвърдена информация двете страни вече се се разбрали и Жоазиньо ще акостира в Левски като свободен агент.

През този сезон футболистът е изиграл 20 мача за Сочи и е отбелязал 3 гола.

Жоазиньо игра в Левски четири години от 2007 до 2011 година, след което бе продаден на Краснодар.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ергенът

    1 3 Отговор
    Жоазиньо не се ли пенсионира...?
  • 2 Фактъ

    5 0 Отговор
    Винаги добре дошъл , Жо !
  • 3 Сандо

    4 1 Отговор
    Докато връщането на Попето има някакъв смисъл,то събирането на каквито и да е други кандидат-пенсионери е просто вредно.На Левски според мен му трябват футболисти,които след една година ще заемат мястото на сегашните титуляри,които бъдат продадени.А от сегашният,вече добре обигран състав на Левски,никой не трябва да бъде продаван преди представянето в Европа,където много от тях ще си вдигнат цената - това,от което Левски ще има най-голяма полза.

    Коментиран от #5

  • 4 Bardon

    1 0 Отговор
    Този не ама след Мъриуиньо трябва Гарата да докарат!
  • 5 Фактъ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Съгласен съм с теб , но Мъри си знае работата . Мисля , че Попето и Жо ги вика за да помогнат на младите с опита си , а трябва и такива в отбора . Живко Миланов беше пример за това . Мъри е стратег , той знае какво прави . Само Левски !