Last news in Fakti

18 Май, 2022 23:22 1 390 0

Пол Погба води преговори с два европейски гранда

  • манчестър юнайтед-
  • пол погба-
  • футбол-
  • ювентус-
  • псж

Французинът ще напусне „Олд Трафорд” в края на сезона, като вероятността да се завърне в бившия си клуб Ювентус е доста голяма

Пол Погба води преговори с два европейски гранда - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед – Пол Погба, преговаря в два от водещите европейски клубове, съобщават медиите в Англия.

Французинът ще напусне „Олд Трафорд” в края на сезона, като вероятността да се завърне в бившия си клуб Ювентус е доста голяма. Освен със „старта госпожа”, агентите на Погба са имали предварителни разговори с френския Пари Сен Жермен.

Парижани са предложили на Погба доста по-голяма заплата в сравнение с тази, която може да си позволи италианския клуб, като това може да окаже съществено влияние върху решението на самия футболист.

Козът за Юве пък е треньорът на тима Масимилиано Алегри. Погба игра за Ювентус именно под негово ръководство и именно тогава се превърна в една от най-големите звезди на европейския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА