Last news in Fakti

1 Юни, 2013 13:00 1 261 0

ЦСКА се чуди между двама българи

  • цска-
  • треньор-
  • борисов-
  • червенков
ЦСКА се чуди между двама българи - 1
Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че Дарко Миланич няма да поеме ЦСКА през новия сезон, президентът на клуба Димитър Борисов вчера бе на стадион "Българска армия" , за да обсъди новите варианти за треньор с Емил Костадинов и Паро Никодимов. Легендите на клуба упорито лансират кандидатурите на родни специалисти. Става дума за Александър Станков и Ангел Червенков. Двамата в момента са без отбор и могат веднага да поемат ЦСКА, пише "Меридиан мач".

Все още не са водени преговори с нито един от двамата, но шефовете на "червените" се надяват да се разберат с един от тях. Минимални шансове да се върне в ЦСКА има и Стойчо Младенов, който раздели хората в клуба на два лагера. Според лобиращите за Стойчо той единствен може да се оправи с тази трудна ситуация. Пожарен вариант е и Родолфо Ваноли, като италианецът е дал принципното си съгласие да поеме армейците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА