20 Май, 2022 09:32 1 062 1

Регатата Varna Channel Cup 2022 стартира този уикенд (ВИДЕО)

  • регата-
  • ветроходство

Ветроходната надпревара ще зарадва хората от „морската ни столица“ през слънчевата неделя

Регатата Varna Channel Cup 2022 стартира този уикенд (ВИДЕО) - 1
Снимка: Hype Communication

На 22 май (неделя) и 24 май (вторник) във водите край Варна ще се проведат два етапа от регатата Varna Channel Cup 2022 за удоволствие на всички почитатели на ветроходните надпревари.

Гонките през канала ще се състоят през уикенда от 11:00 часа при благоприятно време, а гонките в залива са планирани от 10:00 часа по повод Деня на българската писменост.

Всеки гост или жител на „морската ни столица“ ще може да се наслади на едно от най-красивите състезания по вода, като из цялата морска ивица ще има отлични локации с гледка, за да може всички да се докоснат до този толкова аристократичен и джентълменски спорт.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    Сигурно ако Регатата е написана на български език с български букви участниците ще потънат в морето,та затова е на английски.