Last news in Fakti

21 Май, 2022 21:26 2 881 12

Царско село изпадна, Стойне Манолов нахлу на терена

  • царско село-
  • локомотив софия-
  • пирин-
  • ботев враца-
  • стойне манолов

Царско село завърши на последно място в класирането

Царско село изпадна, Стойне Манолов нахлу на терена - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Царско село отпадна от efbet Лига! Отборът от покрайнините на София стигна до равенство 1:1 с Локомотив (София) в последния кръг на първенството. Това обаче не бе достатъчно тимът да се добере до бараж за оставане в елита, тъй като в другия мач Ботев (Враца) победи Пирин. Така “царете” догодина ще се подвизават във втория ешелон на българския футбол. Фране Чиряк даде аванс на гостите в 26-ата минута, а Андрей Йорданов изравни петнайсетина минути преди края (73’). На полувремето пък се разви интересна ситуация, когато футболистите на Локомотив стигнаха до физическа саморазправа на път към съблекалните, предаде Sportal.bg.

На полувремето се стигна до напрежение в отбора на Локомотив (София). Още при дузпата за Царско село Илия Димитров се скарал на Селсо Рапосо и го обвинил, че играе против отбора на “железничарите” и поискал Иван Колев да го смени. Това довело до напрежение в гостуващия отбор, а когато се отправяли към съблекалните, част от футболистите на отбора от "Надежда" влезли във физическа саморазправа и се сдърпали.

В първите секунди на добавеното време Железов свири трета дузпа за Царско село. С изпълнението ѝ се зае Юсуфа Яфа, който категорично отказваше да даде топката на друг играч на "царете". Капитанът на "царете" Мартин Кавдански изключително много се ядоса на действията на Яфа, а след това собственикът на клуба Стойне Манолов нахлу на терена, за да накара Яфа да се откаже от изпълнението. В крайна сметка Мартин Кавдански би дузпата, но и той бе спрян от Дамян Дамянов.

Ботев Враца пък разби Пирин в голово шоу и си осигури решителна битка за efbet Лига. Ботев Враца разби Пирин Благоевград с 5:3 като гост в последния си двубой през тазгодишната кампания и си осигури решителен бараж срещу Етър за оставане в efbet Лига. Домакините откриха резултата още в 9-ата минута чрез Вячислав Велев, но в 31-ата Юлиан Ненов изравни. Три минути преди края на първото полувреме капитанът на врачани с второто си попадение изведе тима си напред в резултата. Дълбоко в добавеното време на първата част Васил Христов с глава възстанови отново равенството. В началото на второто полувреме Юлиан Ненов оформи своя хеттрик, реализирайки в близкия ъгъл, а малко по-късно той асистира на Йоан Бауренски за четвърти гол за гостите. Малко преди края на двубоя Стефан Гаврилов вкара пето попадение и подпечата визата на врачани за решителния бараж срещу Етър за оставане в efbet Лига, съобщи "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    15 1 Отговор
    Гела и Стойнето..... Нов Бет,нов късмет. Ако бяхме нормална държава,върху тия двамата отдавна щяха да садят чимшир
  • 2 Черното Тото в БГ

    18 0 Отговор
    Този път май нещо се обърка в нагласеният мач, не всички играчи знаеха за договорката между Стойне Манолов и Величков!!!
  • 3 Сандо

    21 0 Отговор
    Голям смях на този мач, собствениците не бяха предупредили всички играчи какво трябва да правят и стана голям смях и объркване, един иска да си вкара автогол, друг прави дузпи, вратаря пък не знаеше, че трябва да пусне гол, Абе няма такъв цирк, естествено мача няма да се разследва за оговорка и черно тото
  • 4 Пурко

    22 0 Отговор
    Съвършено очевидно беше, че капитанът на Царското село знаеше, че трябва да изпусне и третата дузпа, за да завърши мача равен. Явно африканчета не знаеше и щеше да изпорти далаверата и затова мутрособственика се разгневи. Но всичко е точно според БФС, у нас уговорени мачове няма
  • 5 Гуцката

    5 0 Отговор
    Кво става с цръвените бардаци? Фана ги чумата- ич ги нема. Гинат като конски муи на ламаринда?!
  • 6 Поле на смърта

    13 0 Отговор
    Невероятно изпълнение на дузпа от Царско село в 90та мин. просто си я подаде в ръцете на вратаря
  • 7 Царско Тото

    13 0 Отговор
    Естествено от БФС отново не виждат нищо нередно в този мач, който беше уговорен да завърши точно 1 - 1
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Никой ли не вижда какво се случва

    11 0 Отговор
    Не знам дали по телевизията е излъчено, но на стадиона всички видяхме как Стойне Манолов влезе на терена и тръгна да бие собствен играч защото щял да вкара гол от дузпата в последната минута, след което каза на друг свой играч да я бие и че задължително трябва да я изпусне!!!
  • 10 Дидо

    5 0 Отговор
    Ако БФС не беше в играта с уговорените мачове сега щеше да извади тези отбори от футбола, съжалявам, че изобщо ходих да гледам този цирк, Манолов постоянно даваше наставления кога да се пусне гол и кога да се вкара, от Локомотив пък имаше един защитник на който беше казано да играе симулативно и влезе ли в наказателното поле играч на Царско село да направи дузпа.....
  • 11 Съд

    5 0 Отговор
    Защо чужденците в Царско село не знаеха, че мача е уреден и трябва да завърши 1-1 ? Венцеслав Христов на 2 пъти му дадоха сам срещу вратаря и той се направи че не може да уцели топката, да не говорим за капитанчето което подаде топката в ръцете на Дамянов при дузпата
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.