Last news in Fakti

22 Май, 2022 22:36 1 167 4

ЦСКА устиска до още едно 0:0 на „Тича“

  • черно море-
  • цска

„Армейците“ надали са очаквали, че така ще треперят в края на сезона

ЦСКА устиска до още едно 0:0 на „Тича“ - 1
Снимка: БГНЕС

Черно море и ЦСКА не успяха да си отбележат попадения в последния кръг от родната Първа Лига, независимо от факта, че всеки от двата клуба вече си бе подсигурил мястото в крайното подреждане.

През първата част ВАР подсказа на Ивайло Стоянов, че трябва да отмени дузпата, която първоначално посочи за нарушение срещу Закария Беншаа, а в края на мача съдията трябваше да изгони за втори жълт картон Мено Кох.

Димитър Евтимов се превърна в големия герой за „армейците“, защото към вратата му имаше истинска канонада през втората част, но той не допусна нито едно попадение, за да опази точката за своя тим.

В крайна сметка Черно море финишира на 5 място в класирането, а ЦСКА ще трябва да се задоволи със сребърните медали, независимо от амбицията през есента за шампионска титла. Дистанцията дори от върха набъбна на цели 21 точки за „червените“ зад Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА България

    8 5 Отговор
    Не е за първи път след подготовка при Стойчо Младенов, отбора да записва мачове без да вкара гол. Но пък и той е прав за омлета!
    ЦСКА трябва да привлече бързи и технични футболисти в халфовата линия. Откога ЦСКА не е вкарвал гол директно от пряк свободен удар?!
    Така че на Армията трябват пет нови офанзивни футболисти, но много качествени, които и индивидуално да могат да решат мач!

    Коментиран от #3

  • 2 Пепи

    8 0 Отговор
    Също така на Армията ще трябват нови греди, щото старите ги отрЕзаха.
  • 3 кУмУнист

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА България":

    Приятельо цска умря, да живее литекс.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.