23 Май, 2022 07:59 1 173 1

Шампионът на Латвия иска нападател на ЦСКА

  • калоян кръстев-
  • цска-
  • футбол-
  • латвия-
  • рфс

23-годишният футболист е с второстепенна роля на "Армията", като през сезона изигра едва 13 мача, в които не успя да отбележи гол

Шампионът на Латвия иска нападател на ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

Шампионът на Латвия РФС е отправил оферта към ЦСКА за нападателя Калоян Кръстев. 23-годишният футболист е с второстепенна роля на "Армията", като през сезона изигра едва 13 мача, в които не успя да отбележи гол.

Въпреки това от РФС имат интерес към него и са готови да го вземат под наем за един сезон срещу сумата от 100 хил. евро. Треньор на този тим е бившият футболист на "червените" Викторс Мороз. Именно той е настоявал за трансфера на нападателя. Очаква се от ЦСКА да приемат отправената оферта и футболистът да поеме към Латвия през лятото.

Калоян Кръстев може да се определи като провал в селекцията на ЦСКА , макар да не получи много шансове за изява през сезона. Всъщност ситуацията при "червените" е доста любопитна, като титулярният нападател Жорди Кайседо е с 16 гола на сметката си, докато резервите му Калоян Кръстев, Бисмарк Чарлс и Ахмед Ахмедов не се разписаха нито веднъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 1 Отговор
    На 09 09 2016г цска ФАЛИРА, няма го сега на армията играят преименувания Литекс обединен с Етрополе или цска ТИРЕ София 2016.