Last news in Fakti

6 Юни, 2013 17:10 926 1

Новата FIFA14: Направи идеалния удар (Трейлър)

  • фифа-
  • игра-
  • симулатор

Излезе трейлърът на дългоочакваната компютърна игра на EA Sports FIFA 2014. Феновете на виртуалните спортове тръпнат в очакване на новата игра, която има някои съществени промени, в сравнение със старата.

Създателите й споделят, че почитателите на легендарната поредица този път ще имат удоволствието да се насладят на удари от близко и далечно разстояние на играчите, които удари имитират почти до съвършенство реалната обстановка. Футболният симулатор ще даде възможност на участниците да отбелязват красиви попадения, толкова реални, сякаш ги виждаш на стадиона.

Играта е елементарна като правила – избираш си отбор, с който трябва да победиш компютъра (или друг човек, който се е изправил срещу теб). Създателите казват, че може да се „усети напрежението” по мимиките на футболистите, ръкоплясканията, коментара. Други допълнителни функции и подобрения се очаква да бъдат разкрити в близките месеци, съобщи британският „Мирър”.

Дотогава можем само да тръпнем в очакване на новата FIFA 2014.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор