Last news in Fakti

7 Юни, 2013 16:02 856 0

Меси дал съгласието си за Неймар

  • меси-
  • неймар-
  • росел-
  • трансфер
Меси дал съгласието си за Неймар - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-добрият футболист в света за 2012 година Лионел Мeси е имал решаваща дума по сделката за Неймар , разкрива "Марка". Президентът на Барселона Сандро Росел се е допитал до аржентинеца дали той одобрява идването на нападателя на Сантос.

За боса трансферът бил рискован поради две причини. Едната е заради високата цена, която на всичко отгоре щеше да продължи да расте с всеки изминал ден. Втората е вероятността Неймар да не бъде добре приет в тима особено от Меси, който минава за най-голямата звезда в съблекалнята. За всички на "Ноу Камп" от изключително значение е Лео да бъде щастлив и мотивиран. Росел не е искал да се стига до ситуацията, при която Бълхата да се чувства застрашен както за статута си на №1, така и за мястото си в състава. Меси обаче е приел радушно идеята за идването на бразилеца, като е уверил, че двамата ще се разбират отлично. 

Така Неймар вече стана част от Барса срещу 57 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА