Last news in Fakti

11 Юни, 2022 17:22 2 009 5

Teжък жребий за Григор Димитров

  • григор-
  • димитров-
  • тенис

Българинът срещу световния №11 Камерън Нори

Григор Димитров научи жребия си за започващия следващата седмица турнир от сериите АТР 500 в Куинс, Лондон. Гришо ще открие сезона на тревни кортове срещу третия поставен и представител на домакините Камерън Нори, който е №11 в световната ранглиста, предава sport.blitz.bg.

Двамата попаднаха в долната половина и победителят от дуела ще срещне Ботик ван де Зандсхулп или квалификант във втори кръг.

Мачът ще бъде трети между Димитров и Нори, като до момента статистиката не е в полза на българина. Миналата година британецът победи Григор първо на Мастърс турнира в Маями (7:5, 7:5), а след това и на полуфинала в Индиън Уелс (6:2, 6:4).

На двойки в Куинс Григор Димитров ще си партнира с Даниел Еванс (Великобритания). Първите им противници са американското дуо Teйлър Фриц и Томи Пол.

Припомняме, че Гришо спечели титлата в Куинс през 2014 година, a през 2017-а достигна до полуфиналите, където загуби от Фелисиано Лопес.

При последното му участие през 2019 г. Димитров отпадна още в първия кръг от Феликс Оже-Алиасим (Канада).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    16 1 Отговор
    То за кауня всеки жребий е тежък.
  • 2 Герги

    11 2 Отговор
    ..Как един път не прочетох че му се е паднал лесен жребий....За него и първият в класацията е тежък,и номер 200 пак е тежък.Няма надграждане при това момче и това е...
  • 3 То на него който и да се падне..........

    10 0 Отговор
    Все е тежък
  • 4 Това манекенче се изложи

    8 0 Отговор
    Дано поне от последователи да припечелва
  • 5 Раданч Татлъту

    5 2 Отговор
    Тема значение,очакваме поредната Гришня!🐄🐃🐄