Last news in Fakti

20 Юни, 2022 22:03 1 384 3

Рюдигер: Барселона също ме искаше, но за мен ситуацията бе - Реал Мадрид или нищо! (ВИДЕО)

  • антонио рюдигер-
  • челси-
  • барселона-
  • реал мадрид

Германецът не е имал никакви колебания за това къде иска да играе

Рюдигер: Барселона също ме искаше, но за мен ситуацията бе - Реал Мадрид или нищо! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Рюдигер разкри, че е имал възможност да заиграе и в Барселона, но е решил да облече екипа на Реал Мадрид от следващия сезон.

Имаше интерес от Барселона, но казах на брат си, че за мен ситуацията е - Реал Мадрид или нищо!“, каза германецът по време на първото си интервю с белия екип, цитиран от Sky.

Рюдигер напусна Челси, след като се превърна в един от най-добрите централни бранители в света, докато носеше екипа на клуба. Той отказа всичко предложения за удължаване на контракта и така подписа за 4 години с „кралския клуб“.

Той бе помолен да коментира развоя на събитията около Килиан Мбапе, тъй като двамата бяха в сходна позиция, но германският национал заяви, че не се познават лично, а решенията на всеки човек са си негови лични.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичкото с мустачките

    4 0 Отговор
    Е за такива немци си мечтаех! Направо този е германец! Готов за Реал !
  • 2 Читател

    1 0 Отговор
    Смех погледнете германеца чист ариец 😀😀
  • 3 Снежинката на батко

    1 0 Отговор
    Страшно интелигентен вид има.