Last news in Fakti

27 Юни, 2022 22:21 980 3

„Попето“ ще пропусне старта на сезона с контузия

  • ивелин попов-
  • левски

Бившият капитан на националния отбор мина медицински тестове

„Попето“ ще пропусне старта на сезона с контузия - 1
Снимка: БГНЕС

Ивелин Попов ще пропусне началото на сезона с Левски, след като стана ясно, че контузията му ще отнеме между 2-3 седмици за възстановяване, научихме от Gong.

Бившият капитан на националния отбор се нарани по време на приятелската среща с Академия Пандев, завършила 3:1 за „сините“.

„Попето“ няма да е на линия за дербито с ЦСКА 1948 нито за първия мач срещу ПАОК в квалификациите за Лигата на конференциите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 1 Отговор
    Не 1, а 1000 пъти писах тук, че този от мноооогоооо време е приключил с футбола. Левски е с ктачки назад с взимането му. Защо бе, какво ще помогне.....нищооооооо. Само ще се надува и дразни. Мъриииии развали с този и с чужденците хубавата работа. Млади и левскари това е ключа към успеха. Чуждите трябва да са с 5 класи над наще и да са до 22 или 24 години. Пари трябва да се вадят от трансфери. Младииииии и закърмени с футбола момчета. Това е. С хъс. Попето какъв хъс ще има ? Нищо и полувина е. Мъри позор е този измислен трансфер. Мъриииии почваш яко с грешките. Разваляш хубавата работа...

    Коментиран от #3

  • 2 Пурко

    2 0 Отговор
    Попето е за пенЦия вече, сега ще го дава контузен през сезон по 1-2 месеца и ще си взема заплатата, а балъците левскар чета събират ли събират дарения
  • 3 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Стояне що не си гледаш тирето и да не коментираш другите отбори. Миналата година казваше, че Левски щял да се бори да не изпадне, щял да е супер слаб а каква срана. Нищо не разбираш от футбол и каква е травмата, само със злоба против Левски нищо няма да постигнеш. Беше казал и че ще фалираме а каква стана, укроти я малко тази злоба Левски е тук и е вечен, вие приключихте 2016.