Last news in Fakti

1 Юли, 2022 17:33 5 067 2

Сърбин счупи рекорда за най-скъпоплатен баскетболист в историята на NBA

  • никола йокич-
  • nba-
  • денвър нъгетс

Той е дори пред Майкъл Джордан, ЛеБрон Джеймс и Коби Брайънт

Сърбин счупи рекорда за най-скъпоплатен баскетболист в историята на NBA - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Денвър Нъгетс „позлати“ своя център - Никола Йокич, превръщайки го в най-скъпия баскетболист в историята на NBA. ESPN съобщи, че сърбинът ще получи $303 млн. гарантирани приходи през следващите 6 години в клуба.

27-годишният атлет изпреварва легенди от ранга на Майкъл Джордан, ЛеБрон Джеймс и Коби Брайънт, които може и да натрупаха по-голямо състояние в миналото, но не и от заплати в отборите си.

Йокич спечели приза MVP за изминалите два сезона в шампионата и 4 пъти попада в „Идеалния отбор“. Той играе за Денвър от 2015 г. насам, като с новата сделка изглежда си гарантира мястото за цели 13 години.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вампир

    3 6 Отговор
    Дрън дрън ярина.
    Поредната "ушна кал".
  • 2 Сметки без кръчмар

    1 2 Отговор
    Само дето инфлацията ги изяде парите и сега са равни на Георги Глушков на трансфера :)