Last news in Fakti

6 Юли, 2022 19:03 1 344 0

Тен Хаг иска бивш съотборник на Роналдо да замести португалеца

  • кристияно роналдо-
  • пауло дибала-
  • манчестър юнайтед

Кристияно обикаля Европа, за да си намери подходящ нов отбор

Тен Хаг иска бивш съотборник на Роналдо да замести португалеца - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо изглежда все по-сигурно, че ще напусне Манчестър Юнайтед през лятото, а това задължава клуба да му търси заместник и то час по-скоро. Sky Sports смята, че една от опциите е Пауло Дибала, който и без друго в момента е свободен агент.

Аржентинецът бе спряган за трансфер на „Олд Трафорд“ още преди няколко години, но в онзи период той бе голямата звезда на Ювентус и там не даваха и да се издума за раздяла. Към днешна дата обаче ситуацията е коренно различна.

Роналдо и Дибала бяха съотборници в „старата госпожа“ за известно време, но редица анализатори на „ботуша“ смятат, че именно португалецът е повлиял зле на развитието на по-младия му колега.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА