Last news in Fakti

6 Юли, 2022 22:33 976 0

Фенове на Локомотив обвиниха кмета на Пловдив в пристрастия и запълване на „бездънна яма“ в стадион „Христо Ботев“

  • здравко димитров-
  • локомотив пловдив-
  • ботев пловдив

Писмото на агитката идва само дни след намерението на общината да тегли още един кредит, за да покрие увеличените разходи по строежа на двата стадиона

Фенове на Локомотив обвиниха кмета на Пловдив в пристрастия и запълване на „бездънна яма“ в стадион „Христо Ботев“ - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът на Пловдив - Здравко Димитров, стана обект на критики от страна на Фенклуб „Локомотив Пловдив“, след като стана ясно, че общината ще тегли пореден кредит, за да покрие увеличените разходи за строежа на стадионите „Христо Ботев“ и „Локомотив“. С открито писмо той бе обвинен в пристрастия, които застрашават и двата проекта.

Ето и въпросното писмо:

„Кметът Димитров не спира да ни изненадва с демонстрацията на пристрастия в работата си. За кой ли път той не крие предпочитанията си при изпълнението на служебните си задължения и е заел ролята на вътрешен човек в пловдивската управа от името на един футболен клуб, като защитава неговите интереси и полага неимоверни усилия да осигурява средства по всякакви начини. Преди два дни научихме, че се готви пореден транш към обект, който от самото начало нарекохме „бездънна яма“ – и това се оказа факт, негативните последици от който са за цял Пловдив. Според думите на Здравко Димитров, това било наложително заради поскъпването на цените материалите.
Цените на материалите действително се повишават. Странна обаче е загрижеността на г-н Димитров, който очевидно се вълнува единствено от завършването на добилия печална слава проект на бул. „Източен“ и от нищо друго.
Това е като да се асфалтира само едната половина на улица. Или човек да си купи половин костюм. Или да си сложи лети джанти само от страната на дискотеката, както се разказва в един виц.
Цените се повишават повсеместно, но г-н Димитров не забелязва това. Той се вълнува единствено от позапълване на бездънната яма – толкова бездънна, че в нея може да потъне цял стадион. Но май и това няма да е достатъчно.
А кой е правилният ход в случая? Е, даваме шанс на г-н Димитров да се сети сам. По-добре отколкото да му напомним ние – нещо, което той със сигурност не би искал да си припомня“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА