Last news in Fakti

10 Юли, 2022 09:52 922 1

Шави смята да даде шанс на Пянич в Барселона

  • шави-
  • пянич-
  • барселона

Босненецът взима доста сериозна заплата и това също е една от приичните да му се търси нов отбор

Шави смята да даде шанс на Пянич в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е склонен да даде шанс на Миралем Пянич. 32-годишният босненец не се представи според очакванията на "Камп Ноу" и през изминалия сезон игра под наем в Бешикташ. Сега Пянич се завърна при каталунците и изглежда ще получи шанс в предсезонната подготовка, пише "Мундо Депортиво", цитирани от gong.bg.

Наставникът е съобщил на няколко играчи, сред които Рики Пуч, Нето Мурара, Рей Манай, Оскар Мингеса и Самюел Умтити, че няма да пътуват за турнето на Барса в САЩ. Пянич обаче изглежда ще пътува с отбора отвъд океана.

Босненецът взима доста сериозна заплата и това също е една от приичните да му се търси нов отбор. При липсата на достатъчно добри оферти обаче, халфът по всяка вероятност ще остане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЛЮ КУРОДРЪВЧЕВ

    1 0 Отговор
    МНООО СПОСОБНУ МОМЧЕ , НЕКА МУ ДАДАТ ШАНС ИНАЧИ ОНЯ НЕКАДЪРНИК АЛЕГРИТО, ЩЕ ИСКА ДА ГО ВЗЕМЕ ОТНУВО В ЮВЕ И ТОГАВА СТАВАТ 2-МА НЕКАДЪРНИЦИИИИ!!!???