11 Юли, 2022 14:21 824 1

Рома с нов опит за привличането на Дибала

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • серия а-
  • рома-
  • жозе моуриньо

Аржентинецът бе доста близо до преминаване в Интер, но поради една или друга причина, нещата  не се случиха

Рома с нов опит за привличането на Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Рома е готов да направи нов опит да привлече в редиците си Пауло Дибала. Бившият футболист на Ювентус вече е свободен агент и неговото бъдеще се следи под лупа от всички фенове на футбола. Аржентинецът бе доста близо до преминаване в Интер, но поради една или друга причина, нещата не се случиха.

Към днешна дата, Дибала е свързван най-силно с шампиона на Италия Милан, както и с друг от грандовете в Италия Наполи. От Рома обаче не са се отказали и желаят да отправят нова оферта към аржентинския национал и неговия агент.

Преди това да се случи обаче, „вълците“ ще трябва да продадат някои от своите играчи, за да могат напълно да задоволят изискванията на атакуващия състезател. Безспорно съдбата на бившия играч на Палермо е една от големите трансферни саги на лятото, и с интерес ще се чака да се види къде ще продължи кариерата си Пауло Дибала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дуай Липа

    0 0 Отговор
    Кой ром, у нас роми бол