Last news in Fakti

12 Юли, 2022 20:33 1 794 6

Съдят Бърни Екълстоун за укрити над £400 млн.

  • бърни екълстоун-
  • formula 1

Бившият президент на Formula 1 е изправен пред сериозни проблеми с данъчните

Съдят Бърни Екълстоун за укрити над £400 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Великобритания дава ход на делото за укриване на данъци от страна на бившия президент на Formula 1 - Бърни Екълстоун, научихме от CNBC.

91-годишният бизнесмен ще бъден съден за укриване на над £400 млн. в различни чуждестранни офшорки, като така е ощетил британската хазна с крупна сума от данъци.

Върховният съд заседава на 22 август в Лондон, а изходът на делото би могъл да означава доживотна присъда за Екълстоун с оглед и без друго напредналата му възраст.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    18 3 Отговор
    След като Бърни защити Путин стана враг на Короната и ответния удар не закъсня.


    Z

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Джо

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    И много правилно. А скоро ке стане ясно колко пари на Путин е изпрал.
  • 3 КО РЕЧИ КО🤐

    4 3 Отговор
    ТА ТОЙ Е РУС.АК,БЕ🤔ПУ.НИСТ☝
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Джо

    2 2 Отговор
    Няма никакво значение дали е путинофил,със сигурност се знае че е симпатизант на фашистка организация,но това си е негов прпблем.А че е скатал Паунди ,и то доста ще му струва доста повече. Джуджето гениално ръководеше Ф1,докато не влязоха еврозабраните за тютюн и подобни.Тогава той се обърна към страните с псевдо демокрация ,но с несменяеми лидери,тоест гарантирани задкулисни и незаконни сделки...
  • 6 Правилно съждение

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Британският бизнесмен и бивш пилот от Формула 1 Бърни Екълстоун заяви в интервю миналият месец за Good Morning Britain, че за президента на Русия Владимир Путин „все още би поел куршум“. Екълстоун, споменавайки и президента на Украйна в интервюто си напомни, че Володимир Зеленски е бил комик преди войната и че според него „иска да си остане такъв“. „Разбирам, че преди е бил комик и мисля, че той все още иска да продължи с тази професия. Мисля, че ако той беше обмислил нещата, определено щеше да положи големи усилия да говори с г-н Путин, който е разумен човек и щеше да го послуша и вероятно да направи нещо по въпроса. И съм сигурен, че ако Украйна искаше да излезе от ситуацията, можеше да го направи.“, казва Екълстоун. Бърни Екълстоун в цялото интервю демонстрира одобрение за действията на руския президент. Според него Путин прави това, което смята за правилно за страната си.