Last news in Fakti

13 Юли, 2022 10:29 3 735 2

Джейк Пол отговори на Макгрегър: По-богат съм от теб

  • джейк пол-
  • конър макгрегър-
  • мма-
  • спорт

Конър, Конър, Конър... ти си по-активен в Туитър, отколкото в Октагона

Джейк Пол отговори на Макгрегър: По-богат съм от теб - 1
Снимка:

Джейк Пол засипа с обиди Конър Макгрегър и обяви, че е много по-богат от него. Ютубърът, който на 6 агуст ще се бие с Хасим Рахман Младши, отвърна на подигравателен пост на ММА боеца в Туитър. Шампионът от UFC написа, че Пол е „никой“ за него.

Това вбеси Пол, който изля чувствата си в дълга тирада, в която обяви, че е по-богат от Макгрегър и го призова да „остави шишето настрана“ и да се бие с него.

"Конър, Конър, Конър... ти си по-активен в Туитър, отколкото в Октагона. Спри да взимаш тренболон и започни да правиш двубои. Изневеряваш повече на жена си, отколкото мамиш в Октагона. Остави бутилката и започни отново да се биеш. Не си печелил битка от цели 5 години“ започна Пол.

„Казваш, че съм никой. Така е, прав си. Аз съм едно хлапе от Охайо. Наистина съм никой. Но виж когато ти направи своята шеста битка - имаше само двама души в залата. Сега аз правя моята шеста битка и тя е в Медисън скуер гардън - меката на бокса. 6-ти август - знам, че ще гледаш“.

„Както и да въртиш нещата, ние не сме на едно ниво. Аз сам съм си шеф. Да, ти може да изкара 100 милиона долара от битката с Флойд Мейуедър, но Дейна Уайт прибра половината от тях. Ако си сравняваме богатствата, мога да се изсера върху теб. Каквото изкараш, ти го делиш на две за шефовете си“.

„Остави бутилката, излез от Туитър, качи се пак на ринга и млъкни. Ще те вържа на каишка. Да го духаш, Конър!"


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.