Last news in Fakti

12 Юли, 2022 09:18 10 684 2

"Планината": Фюри, къде по дяволите си? Да не те е страх?

  • хафтор бьорнсон-
  • бокс-
  • спорт-
  • тайсън фюри

Очаква се двамата да се срещнат в демонстративен мач, но все още битката не е уговорена

"Планината": Фюри, къде по дяволите си? Да не те е страх? - 1
Снимка:

Хафтор Бьорнсон, популярен като Планината от „Игра на тронове“, показа как започна тренировки за боксовите срещи, които предстоят пред него и не пропусна да се заяде с Тайсън Фюри. Очаква се двамата да се срещнат в демонстративен мач, но все още битката не е уговорена.

Тайсън Фюри държи титлата в тежка категория на WBC и обяви, че се оттегля от бокса, заради страха от мозъчни травми. Въпреки това Циганския цар е отворен за демонстративни срещи.

От доста време в социалните мрежи текат закачки между Планината и Фюри. Исландецът в неделя вече подхвана тренировки за следващия си боксов двубой. 33-годишният Бьорнсон наскоро победи Еди Хол във втория си мач.

„Точно завърших втората си тренировка за днес. Добро занимание с треньора ми Били Нелсън“, публикува в Инстаграм Планината. „Имам въпрос към един човек. Тайсън Фюри. Къде по дяволите си? Мисля, че каза, че ще дойдеш в Исландия. Да не те е страх? Покажи се“.

Огромният исландец свали доста килограми, за да е във форма да се боксира. Фюри пък се наслаждава на обиколка из родната Великобритания. Миналият месец Циганския цар написа в Инстаграм „Чудя се дали Тор може да поеме разибавща дясна ръка в челюстта си?“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханойчо

    1 1 Отговор
    Голям бой ще стане.
  • 2 Спрете

    0 0 Отговор
    Само тъпи новинки , рекламките текат ....