Last news in Fakti

13 Юли, 2022 22:03 1 425 1

БФАС получи безсрочен лиценз от Спортното министерство

  • радостин василев

Заповедта е в сила от днес

БФАС получи безсрочен лиценз от Спортното министерство - 1
Снимка: БГНЕС

Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) официално получи безсрочен лиценз от Министерството на младежта и спорта, научихме от официално съобщение до медиите.

Спортният министър в оставка - Радостин Василев, е издал заповед с № РД-10-2/13.07.2022 г., за да узакони намерението си.

В съобщението не се посочват други аргументи, освен чл. 22, ал. 1 и ал. 7 от Закона за физическото възпитание и спорта (ЗФВС) и чл. 4, ал. 1 от Правилника за прилагане на ЗФВС и въз основа на Протокол № 6 от 06.07.2022 г. от работата на Комисията по лицензиране и регистриране.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таки Брашнаров

    1 1 Отговор
    Жестоко пак ще гледаме ралита със Жигули и Москивич!!!