Last news in Fakti

15 Юли, 2022 16:33 1 285 0

Байерн успокои един от недоволните в състава с пари

  • серж гнабри-
  • байерн мюнхен

Очаква се новият му договор да бъде подписан в близките дни

Байерн успокои един от недоволните в състава с пари - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен изглежда най-накрая започна да въдворява ред в редиците си, след като голяма част от основните фигури изявиха желание да напуснат в близките месеци. Спортният журналист Дейвид Орстийн обяви, че „баварците“ са постигнали споразумение със Серж Гнабри за новия договор на германеца.

Нападателят негодуваше от възнаграждението си през последните години, тъй като бе видимо, че е един от най-добрите играчи в тима. По информация на Salary Sport, той е получил само €7 млн. през изминалия сезон, което далеч не кореспондира със заплатите на играчи от ранга на Кристиян Пулишич, който в Челси получава по €9,2 млн., Еден Азар от Реал Мадрид с €23,4 млн. или Анхел Ди Мария от ПСЖ с €8,5 млн.

Смята се, че Гнабри ще получи почти тройно увеличение от порядъка на €17-19 млн., което пък ще го нареди сред най-високоплатените футболисти в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА