Last news in Fakti

17 Юли, 2022 11:10 1 210 0

Познати съперници очакват Лудогорец в Шампионската лига

  • лудогорец-
  • футбол-
  • шампионска лига

Във втори кръг „орлите“ ще премерят сили с Шамрок Роувърс и ако отстранят ирландския първенец, може да се срещнат с познати за клуба съперници

Познати съперници очакват Лудогорец в Шампионската лига - 1
Снимка: ludogorets.com

Българският шампион Лудогорец научи потенциалните си съперници за третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Във втори кръг „орлите“ ще премерят сили с Шамрок Роувърс и ако отстранят ирландския първенец, може да се срещнат с познати за клуба съперници.

Тимът на Анте Шимунджа е поставен като непоставен в група 1 на пресявките на жребий, който ще се проведе проведе утре (18 юли) от 13:00 часа в централата на УЕФА в Нион.

От направената разбивка става ясно, че при успех над Шамрок Роувърс, Лудогорец ще се изправи срещу победителите от двойките Динамо Загреб (Хърватия) – Шкупи (Северна Македония), Макаби Хайфа (Израел) – Олимпиакос (Гърция), Карабах (Азербайджан) – Цюрих (Швейцария).

В историята на своите евроучастия „орлите“ са играли срещу фаворитите и в трите двойки – Динамо (Загреб), Олимпиакос и Цюрих. Разградчани имат две победи, равенство и загуба от хърватския тим. Балансът срещу гръцкия гранд е две равенства, но достатъчни за елиминирането на „червено-белите“ преди година. Срещу Цюрих Лудогорец има реми и поражение в групите на Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА