Last news in Fakti

18 Юли, 2022 18:50 4 341 8

Левски - "София Запад": Лицето Адриан Христов няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г

  • левски-
  • футбол-
  • фенове-
  • левски софия запад-
  • софия запад

Припомняме, че по-рано днес известният привърженик на Левски Адриан Христов, който е шеф на фенклуба "Ултрас Левски", блъсна човек с личния си автомобил в София

Левски - "София Запад": Лицето Адриан Христов няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г - 1
Снимка:

Фракцията на Левски - "София Запад", използва своя профил в социалната мрежа "Фейсбук", за да внесе яснота относно кървавия инцидент от по-рано днес в столицата, както и да обясни за юношата на "сините" Георги Семерджиев, който в началото на месеца уби две млади жени при катастрофа в столицата.

Припомняме, че по-рано днес известният привърженик на Левски Адриан Христов, който е шеф на фенклуба "Ултрас Левски", блъсна човек с личния си автомобил в София. Христов призна пред БНТ, че е употребил марихуана.

Тежко пострадал е 38-годишен пешеходец, който е приет в болница "Света Анна" с 11 счупени ребра, два счупени прешлена и пневмоторакс на белия дроб.

Изявлението на "София Запад":

"Във връзка с разпространената информация, че "шефът на София Запад" е блъснал човек на пешеходна пътека, сме задължени да заявим следното:

Лицето Адриан Христов никога не е бил шеф на "София Запад". Няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г., тъй като беше отстранен от нея по редица причини.

В последните години се изявява като лидер на Блок 5.

Разбираме аспирациите на журналистите за трупане на импресии, но нека не разпространяват "сензационна" и удобна на МВР информация без проверка на фактите.

П.С. Георги Семерджиев също не е свързан със София Запад, въпреки изписаните лъжи по темата".

1-годишният Адриан Христов с прякор Щази се изявява и като футболист. Лидерът на фракцията "Ултрас Левски" носи екипа на аматьорския Зенит (Филиповци), пише БЛИЦ.

Левски - "София Запад": Лицето Адриан Христов няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 г


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МиДа

    18 0 Отговор
    И аз се зачудих, че е само на тревичка! Ако беше от СЗ щеше да е на нещо по-силно.

    Коментиран от #2

  • 2 явертъ

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "МиДа":

    Като миналоседмичния с лампичките
  • 3 бе баклуци сте

    18 0 Отговор
    сите ултра.......некадърници! Ма сега ви е времето! Ни държава има , ни полиция!!
  • 4 Мунчо

    14 1 Отговор
    Пълни палячовци всички..
  • 5 Ти да видиш

    10 0 Отговор
    Аспирации ,импресии ,абе интелигентни наркодилъри и биячи...
  • 6 Той, а не медиите го казват!!!

    4 0 Отговор
    Адриян Христов сам е казал, че е голям шеф във фенклуб София Запад (Sofia West), не е измислица на медиите
  • 7 кумчо ВЪЛЧО

    0 0 Отговор
    При това положение , Делян Шиши и Бойко Буда , имат ли нещо общо с клуба на сините ? Спонсори , собственици , фенове , радетели ......какви ли са ?
  • 8 ЛегнаЛангеЛ

    0 0 Отговор
    За съжаление това е тъжната истина. В тези ФЕН-клубове има изобилие от хулигани , екстремисти , наркоиграчи , сметкаджии , използвачи и доносници ! Преди години можеше спокойно да се ходи на мач , а сега такива индивиди го превърнаха във война , омраза и изливане на гняв !